Productes

La Carn de Carn Sargaire

Les vedelles, el benestar.

De pastura... les nostres vedelles neixen en zones de pastura i es crien amb les seves mares durant una lactància llarga. Els primers mesos de vida s’alimenten únicament de la llet de la mare què comencen a combinar amb l’herba de les pastures. Allà s’hi estan fins què deixen de beure llet i quan ja comencen a ser una competència per l’aliment de les mares, doncs els recursos de les pastures son limitats i quan creixen les cries no hi ha menjar per tots.

És llavors quan viatgen a Cal Sargaire on s’hi troben unes instal·lacions amplies i còmodes. El benestar és l’objectiu en l’estància, d’ell depenen la salut de les vedelles i la qualitat de la seva carn.

Son inspeccionades i vigilades durant els primers dies, el transport i el canvi d’hàbitat, així com certa desnutrició en l’últim estadi en la pastura, ja sigui per competència amb les mares o bé per raons climatològiques. I en cas de ser necessari, son medicades segons simptomatologia, en casos molt aïllats.

Les vedelles tenen accés al menjar de forma individual i dormen sobre un llit de palla còmode i calent.

El Menjar

Les vedelles són mamífers, herbívors i remugants. És de sentit alimentar-les amb herba... El 100% del que mengen les nostres vedelles és herba, cultivada a les nostres finques què garanteixen una alimentació saludable.

Els cultius utilitzats en l’alimentació de Carn Sargaire son: Alfals, raigràs, civada, gira-sol, ordi i blat de moro (no trangènic).

Adobats amb matèria orgànica de la nostra granja i complementats amb compostatge per assegurar una riquesa nutritiva adequada.

Per assegurar-ne la conservació del aliments els conservem en forma d’ensitjat, un sistema que consisteix en fer fermentar les herbes sense oxigen, evitant que aquestes es podreixin i millorar les seves condicions digestives i gustatives.

Ni pinsos ni subproductes ni suplements de cap tipus son utilitzats en l’alimentació de les vedelles de carn, fent-la diferent a qualsevol altra.

La Carn

Els cultius amb els què alimentem les nostres vedelles, rics en àcids grassos poliinsaturats (omega3 i àcid linoleic conjugat) i vitamina E, ens proporcionen una carn molt infiltrada i amb propietats antioxidants.

Infiltrada: Les característiques organolèptiques què se li donen a una carn infiltrada son moltes...gust, tendresa, més fàcil de tallar i manipular (carpaccio tallat en fresc sense congelar), efecte oli al cuinar-la...

Antioxidant: Ens permet una maduració mínima de la canal de 10 dies, sense minvar l’aspecte de la carn i afavorint la seva tendresa.

Els Talls. Oferim tots els talls i peces de la vedella. Anomenats de forma clara per què el poc entesos no tinguin dubtes alhora de saber com cuinar cada tall. A carn sargaire trobareu; bistecs per fer a la planxa, arrebossar o fricandó, daus per fer estofat, filet de pobre, xurrasco, carn picada, hamburgueses, carpaccio, entrecot, filet, llibrets de vedella... i tot allò què ens vulgueu demanar, us ho preparem per encàrrec.

Al buit. Tota la carn es ven envasada al buit. És un dels requisits de la marca. Les raons...preservar les qualitats organolèptiques de la carn, fer més còmoda i higiènica la seva manipulació, allargar la vida útil lliure  d’additius i conservadors i protegir-la del gel al congelar-la. A més a més, els talls s’envasen en racions individuals o dobles, evitant d’aquesta manera què restin envasos oberts sense consumir.

I + D

Fem recerca per oferir-vos la carn més saludable, respectant l’alimentació natural de les nostres vedelles, 100% farratges propis.

De la investigació què varem fer amb la Universitat de Lleida durant tres anys (2012,2013 i 2014) determinàrem quina era la proporció adequada de farratges en la dieta per aconseguir uns nivells d’àcids grassos saludables en la carn de les nostres dietes.

Oferim una carn, què quadruplica el percentatge d’omega 3, estabilitza la relació d’omega 6 / omega 3 i incrementa la presència d’àcid linoleic conjugat. Fent-la una carn molt adequada per tot tipus de dietes, sobretot en aquelles on la carn es una factor important sobre l’efecte en la salut.

Carn Sargaire SL amb CIF B-25343609, Torre Sargaire, camí Alguaire-La Saira d'Almacelles (Lleida). Espanya. Pot llegir el nostre Avís legal que disposem per la seva informació per a un correcte ús d'aquesta plana web. Així i tot, si vosté té algun dubte rel·lacionat amb aquesta plana, pot possar-se en contacte amb Carn Sargaire mitjançant el apartat corresponent en aquesta web Contactar

Carn Sargaire SL

Torre Sargaire
C/camí Alguaire-La Saira
Almacelles (Lleida). Espanya

973 74 01 65

Estem present a les xarxes socilas:
Ens podeu seguir a:
Carn Sargaire in Facebook
Carn Sargaire in Twiter
Carn Sargaire in Google+
Carn Sargaire in Instagram