Qui som.

Història de Carn Sargaire SL.

Carn Sargaire és una explotació agropecuària familiar que produeix diversos productes, des de cereals i farratges fins a carn de vedella.

Comencem i tanquem el cercle de producció, produïm els aliments per a les vedelles, les alimentem i engreixar de manera natural i finalment comercialitzem la carn per a poder-la fer arribar al consumidor i fer-li així particep de tot el nostre sistema de producció

Pagesos i ramaders des del 1950, l’avi Joan comprà la primera vaca “Canela”, varen arribar la segona, tercera...s’incorporà el pare, Jaume, i eren 140 vaques als anys 80.

Els fills, Jordi, Jaume, Joan i Josep, s’anaren incorporant durant els anys 90 i passat el 2000. De la producció de llet es passar a la carn i l’any 2009 és feu Carn Sargaire, la nostra marca de carn de vedella.

Tots cinc, ens repartim les tasques:

JOSEP: Enginyer tècnic industrial, és el responsable de l’àrea agrícola i ramadera. Ell té cura què el menjar de les vedelles sigui de màxima qualitat i que llur benestar sigui molt confortable.

JOAN: Delineant, és el responsable de l’obrador i de la nostra imatge i marketing.

JAUME: Enginyer tècnic agrícola, responsable de la part administrativa i obrador, així com suport a les àrees agrícola,  ramadera  i venda.

JORDI:  Enginyer tècnic agrícola, responsable de la part comercial i relacions públiques. També és el nutricionista de les vedelles.

MARE: Ull crític de la carn, supervisa que tot estigui bé i dona un cop de ma a l’obrador i la botiga.

Carn Sargaire SL amb CIF B-25343609, Torre Sargaire, camí Alguaire-La Saira d'Almacelles (Lleida). Espanya. Pot llegir el nostre Avís legal que disposem per la seva informació per a un correcte ús d'aquesta plana web. Així i tot, si vosté té algun dubte rel·lacionat amb aquesta plana, pot possar-se en contacte amb Carn Sargaire mitjançant el apartat corresponent en aquesta web Contactar

Carn Sargaire SL

Torre Sargaire
C/camí Alguaire-La Saira
Almacelles (Lleida). Espanya

973 74 01 65

Estem present a les xarxes socilas:
Ens podeu seguir a:
Carn Sargaire in Facebook
Carn Sargaire in Twiter
Carn Sargaire in Google+
Carn Sargaire in Instagram